Fashion fotograaf, model Coco

Fashionfotorafie


Ben je op zoek naar een fashionfotograaf? Voor je merk, winkel of webshop? Professionele fashionfoto’s zijn een belangrijke basis om je kleding, schoenen, sierraden en mode accessoires goed te positioneren. Niet alleen voor je website en brochures maar ook in campagnes en op social media. Een fashionfoto moet de juiste sfeer uitstralen en de doelgroep het gevoel geven dat ze dat item willen dragen. Ik kan je helpen met campagnefotografie, het maken van een lookbook, studio fashionfoto’s en editorials op locatie. Ik beschik over professionele flits apparatuur op accu’s waar je op iedere locatie de perfecte fashionfoto kan maken. Voor fashionfoto's in de studio heb ik een ruime studio in Breda.Fashion fotograaf

Lookbook


Met een lookbook breng je je kleding, merk, wink of modelijn in beeld. Ook zet je een mood neer, zowel de individuele foto’s, series als het totaal moeten de mood van je merk of kledinglijn vertolken. Een lookbook is ook vaak een goede basis voor een brochure of catalogus en kan vertaald worden naar een online versie. Ook hier kan ik je mee helpen. Ik ga graag met je in gesprek om een lookbook te ontwikkelen op een locatie die hier het beste bij past, de juiste modellen scouten en selecteren en het uitwerken van  Dat kan in de studio, maar ook op een bijzondere locatie die past bij de sfeer die je neer wilt zetten.
Campagne fotografie Maruschka Sahiboe editorial

Campagne fotografie


Naast foto’s voor je website, brochures en social media heb je ook campagne foto’s nodig om jouw fashionmerk, kledinglijn, winkel of accessoires goed in de markt te zetten. Ik ben goed op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden om er voor te zorgen dat de campagne foto’s aansluiten bij de doelgroep en geschikt zijn om deze te bereiken. Ook kan ik je helpen met de campagnes zelf. Online in Google, online advertentienetwerken, native advertising, social media campagnes. Ik heb een eigen team die hierin gespecialiseerd is en toegang heeft tot premium mode titels.

Fashion fotograaf

Mode fotografie


Neem contact met mij op als je een fotograaf zoekt voor modefotografie. Ik heb veel ervaring met verschillende stijlen en vormen van modefotografie. Daarnaast heb ik een groot netwerk van modellen, make up artiesten (muah’s), modellenbureau’s en locaties in binnen en buitenland. Ik shoot ook regelmatig op Ibiza en heb daar een lokaal team beschikbaar.

live fashion show fotografie

Fashionshow fotografie


Dit is een vak apart! Bij een fashionshow moet je ervaring hebben met (vaak slechte) licht omstandigheden, positie, communicatie met de organisatie, designer en de modellen. Daarnaast zijn er camera's en lenzen die beter geschikt zijn voor deze tak van sport dan de reguliere uitrusting van een 'allround' fotograaf. Indien het opstellen van ondersteunend licht nodig of mogelijk is maakt dit de foto's sterker. Ook hier heb ik speciale oplossingen voor. Ik help je graag om je fashionshow goed vast te leggen. Indien gewenst heb ik ook een team van fotografen die hier ervaring in hebben als er vanuit verschillende hoeken gefotografeerd moet worden. Ook video kan ik verzorgen.