FASHIONGRAPHY PROJECT

HET IDEE

De organisatie van een editorial shoot kost veel tijd. Ik neem de organisatie uit handen van een opdrachtgever. In de studio of op een locatie is een team tegen normale dagprijzen beschikbaar en de opdrachtgever kan tijdsblokken kopen van 2, 4 of 8 uur. Hierdoor kan je content aanbieden zonder dat de opdrachtgever veel tijd kwijt is aan de organisatie en het 'instap' tarief (2 uur) maakt de drempel lager om met ons een eerste keer in zee te gaan.


Dit concept is ook goed uit te rollen naar locaties die extra aantrekkelijk zijn voor de opdrachtgever zoals Parijs, Milaan, Ibiza etc. Ik heb op deze locaties al gewerkt en heb daar ook lokaal netwerk. Ik heb met Marieke van Nieuwenhuyse een straat shoot staan in Antwerpen om ook street fashion materiaal te kunnen laten zien in de promotie. Daarnaast wil ik nog een groeps shoot plannen met meerdere modellen in een stad.


Het uitgangspunt van het project is dat we toffe shoots kunnen doen en ook gelijk een goed dagtarief hebben. Ik investeer in de promotie etc, van team vraag ik of ze in het begin wat ruimte willen geven in het in optie houden van data en of ik de beelden die we samen gemaakt hebben (in overleg) mag gebruiken voor de promotie. Ik wil het team gevarieerd maar ook klein houden om te zorgen dat iedereen er zoveel mogelijk van profiteert. En last out not least, we nemen alleen toffe klussen aan :-)


Are you in?

Dan hoor ik graag je dagtarief en voorwaarden!