01 / 28

Over mij

Hi, Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Jeroen Nieuwstad, ondernemer, marketing strateeg en fotograaf. Ik heb een fotostudio in Breda, werk ook regelmatig in andere studio's en op locaties in binnen- en buitenland. Als fotograaf richt ik mij vooral op:


  • Portretfotografie
  • Portfolio voor modellen, artiesten en professionals
  • Fashion- & editorialfotografie
  • Concert- & theaterfotografie
  • Lifestyle- & interieurfotografie


Wat ik niet doe is familiefotografie & bruiloften. Een paar keer per jaar ga ik er met een aantal fotovrienden op uit om landschappen te fotograferen. Ijsland, Dolomieten, Madeira maar ook mooie plekjes in de buurt.


Ik geef ook regelmatig workshops, in mijn eigen studio maar ook als gast bij fotoclubs, andere studio's en prive. Ik heb een aantal workshops over portretfotografie, omgaan met licht en flitsers en editten in Photoshop.


Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik dat graag! Stuur bij voorkeur een DM via Instagram of Facebook. Ik doe geen TFP, of het team en het concept moet echt bijzonder zijn en een aanvulling op mijn portfolio.

Ben je op zoek naar nieuwe foto's voor je portfolio? Boek dan een portfolioshoot.

Gear

Camera & Lenzen


Als camerasysteem heb ik gekozen voor Sony. Ik ben Sony Pro User en gebruik een A7R3 (42MP) en een A7M4 (33MP). De lenzen die ik gebruik zijn:


Sony 50mm GM F1.4

Sony 16-35 GM F2.8

Sony 24-70 GM F2.8

Sony 70-200 GM F 2.8

Sigma ART 85 F 1.4

Licht


Ik gebruik de Profoto B10x en de B10x Plus flitsers. Daarnaast heb ik een groot aantal lichtvormers als softboxen, paraplu's, Beauty Disch, barndoors, grids, gels en een Optical Spot met Gobo's. Deze set gebruik ik in de studio en op locatie. Het ProFoto systeem werkt volledig op accu's.

Retouch


Voor nabewerking gebruik ik Capture One, Lightroom & Photoshop. Ik fotografeer in de studio vaak tethered met Capture One iPad op een 12,9" iPad Pro.