Speciale aanbieding tijdens een shootdag!


Ben je model, artiest of ondernemer en heb je nieuwe foto's nodig?

Regelmatig organiseer ik shootdagen in mijn studio in Breda. Deze shoot is geschikt voor portret, portfolio, editorial, beauty of branding. Binnen de tijd zijn kleding wissels mogelijk. Ik heb regelmatig van deze shootdagen op donderdag of zaterdag. Indien een geplande datum niet uitkomt kan je je inschrijven en je beschikbaarheid doorgeven voor een ander moment. Ik neem dan contact op om een datum in te plannen. Zodra we een datum hebben betaal je €50 aan en is de reservering definitief. Wil je een beautyshoot, dan is er meestal ook een Muah (make up artiest) nodig, informeer naar de mogelijkheden.


Influencer shoot

Ben je influencer en wil je een groot aantal goed uitgelichte foto's in de studio laten maken en die zelf bewerken? In 50 minuten shooten kunnen we 100 tot 200 foto's maken die ik 'onbewerkt' (ik optimaliseer wel de belichting, kleurtemperatuur en contrast) in jpg aanlever. Ik lever alle foto's van de shoot, je kan deze dan zelf bewerken. De investering is €200. Zitten er foto's bij die je door mij wil laten bewerken kan dan voor €25 per foto.


Fotocredits op deze pagina, zie onderaan de pagina.

Prijzen


Deze prijs is alleen geldig op shootdagen, onder voorbehoud van beschikbaarheid op basis van mijn studio in Breda.


  • Shootdag deal 8 juni: 50 min shooten en 6 bewerkte foto's €200
  • Extra foto's €25 incl bewerking, per foto
  • Extra tijd bijboeken: €50 per 30 minuten
  • per 10 foto's onbewerkt jpg (ideaal voor content creators en influencers) €50
  • 6 polaroids €75 (doen we voor de shoot, gaat niet van de tijd af)
  • Muah (visagie) en styling optioneel bij te boeken.
  • Korte videoclips ook mogelijk vanaf €50
  • Locatie of buitenstoot ook mogelijk


Test Shoot

Speciaal voor modellenbureau's heb ik ook een testshoot aanbieding. informeer naar de mogelijkheden.

Zaterdag 8 juni shootdag in Breda

FAQ

Hoelang duurt de shoot en hoeveel foto's krijg ik?

Op deze shootdagen boek je voor 50 minuten ivm wisseltijd. Je kan per 30 minuten extra tijd bijboeken. In de aanbieding staat hoeveel bewerkte foto's er in de aanbieding zitten, ook wat de prijs is van extra foto's.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Gebruik geen verzorgingsproducten met SPF, ook geen dagcreme. Deze kunnen reflecties veroorzaken.

Draag vooraf geen-, of een strapless bh om striemen op je schouders te voorkomen. Neem een top of strapless bh mee voor tijdens de shoot. Blote schouders werkt het beste bij een beautyshoot. Pas alle kleding vooraf en let ook op doorschijnen, bandjes die zichtbaar zijn, pasvorm en accessoires.

Kijk ook vooraf op Instagram, Youtube en Pinterest naar expressies en oefen deze voor de spiegel. Het belangrijk dat je niet op iedere foto hetzelfde kijkt. Uiteraard help ik je hier ook mee, alleen als je het vast kan oefenen worden de foto's waarschijnlijk sterker.

Hoe verloopt de shoot?

Op basis van je wensen maken we vooraf samen een moodboard. Dit moodboard gaan we niet precies namaken maar is een mooi uitgangspunt voor poses, vibe, look etc.

Je ontvangt informatie met tips om je voor te bereiden.

Op de shootdag ontvangen we je in de studio in Breda. Daar spreken we eerst het moodboard nog een keer door. Daarna ga je indien er een muah is geboekt naar de visagie.

Indien je zelf niet voor de juiste kleding kan zorgen of hulp nodig hebt bij styling brengen we je in contact met een styliste.

Daarna gaan we beginnen met de shoot. Heb je ervaring, dan ga je lekker he gang. Heb je geen of weinig ervaring dan helpen we je op weg met poses.

Levertijd en voorwaarden

Na de shoot worden de foto's binnen 3 dagen in een online album geplaatst. Je kan daar zelf je favorieten selecteren. Je selectie wordt na 10 a 20 dagen dagen bewerkt en digitaal aangeleverd.

Bij reservering betaal je €50 euro aan. Het restant betaal je bij de shoot.

Zodra de foto's betaald en geleverd zijn heb je het onbeperkte gebruiksrecht.

Aanmelden

De aanmelding is nog vrijblijvend. Ik neem contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Foto credits op deze pagina:

Modellen: Sophie, Silke, Maruschka, Sascha, Fee Mommers, Carla, Lizzy, Rosanne, Lucefur . Make Up: Evelina, Esmiralda de Waal, @make.upbyroos @Inge_efc. Foto's Jeroen Nieuwstad


Follow me on Instagram