shootDAG op 4 januari


Op 4 januari organiseer ik samen met make up artiest @make.upbyroos een shootdag in Breda. Het basispakket bestaat uit 30 minuten shoottijd en 4 bewerkte foto's. Investering voor de shoot is vanaf €175 inclusief make up!

Je kan kiezen voor een beauty / glam shoot, of een portfolio shoot. Een combinatie is ook mogelijk als je extra tijd bijboekt. Wil je op een andere datum gebruik maken van deze aanbieding geef dit dan aan in het formulier.


Foto credits op deze pagina:

Modellen: Lucefur , Talisha & Fee Mommers

Make Up: @make.upbyroos

Foto's Jeroen Nieuwstad

EXTRA OPTIES


  • 30 minuten extra shoot tijd + €75
  • extra -bewerkte- foto's per stuk €25
  • 10 jpg foto's onbewerkt (ideaal voor content creators en influencers) €50
  • 6 polaroids +€75


Boeken

Er is een beperkt aantal plaatsen op deze dag. Om te boeken vul je het formulier onderaan deze pagina in. Ik neem contact op om de shoot te bespreken. Wil je boeken dan ontvang je een betaallink voor een aanbetaling van €50. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief en ontvang je een tijdslot en extra informatie over hoe je je kan voorbereiden.

** Nog 1 plaats beschiKbaar in de middag **

FAQ

Hoelang duurt de shoot en hoeveel foto's krijg ik?

De shoot duurt 30 of 60 minuten. 30 minuten is standaard en je kan 30 minuten extra bijboeken. Voorafgaand aan de shoot wordt je opgemaakt door top muah Rosanne.

In de aanbieding staat hoeveel bewerkte foto's er zijn inbegrepen.. Uiteraard kan je er meer bijbestellen, zie prijs in de aanbieding. Ook is het mogelijk om JPG versies van de onbewerkte fotos bij te bestellen.

Hoe kan ik me voorbereiden?

Gebruik geen verzorgingsproducten met SPF, ook geen dagcreme. Deze kunnen reflecties veroorzaken.

Draag vooraf geen-, of een strapless bh om striemen op je schouders te voorkomen. Neem een top of strapless bh mee voor tijdens de shoot. Blote schouders werkt het beste bij een beautyshoot.

Kijk ook vooraf op Instagram, Youtube en Pinterest naar expressies en oefen deze voor de spiegel. Het belangrijk dat je niet op iedere foto hetzelfde kijkt. Uiteraard help ik je hier ook mee, alleen als je het vast kan oefenen worden de foto's waarschijnlijk sterker.

Samen met de MUAH stem je vooraf de look af en eventueel aanvullend passende sierraden of props.

Hoe verloopt de shoot?

Op basis van je wensen maken we vooraf samen een moodboard. Dit moodboard gaan we niet precies namaken maar is een mooi uitgangspunt voor poses, vibe, look etc.

Je ontvangt informatie met tips om je voor te bereiden.

Op de shootdag ontvangen we je in de studio in Breda. Daar spreken we eerst het moodboard nog een keer door. Daarna ga je naar de visagie.

Indien je zelf niet voor de juiste kleding kan zorgen of hulp nodig hebt bij styling brengen we je in contact met een styliste.

Daarna gaan we beginnen met de shoot. Heb je ervaring, dan ga je lekker he gang. Heb je geen of weinig ervaring dan helpen we je op weg met poses.

Beauty of portfolio?

Tijdens de schooldagen kan je zowel beauty / glam foto's laten maken, als portfolio / fashion foto's. Wil je beiden dan is het wel nodig om de optie 'extra tijd' bij te boeken. Voorbeelden van beauty foto's zie je op deze pagina. Voorbeelden van portfolio foto's zie je via het menu bij portretfotografie.

Levertijd en voorwaarden

Na de shoot worden de foto's binnen 3 dagen in een online album geplaatst. Je kan daar zelf je favorieten selecteren. Je selectie wordt daarna binnen 14 dagen bewerkt en digitaal aangeleverd.

Bij reservering betaal je €50 euro aan. Het restant betaal je bij de shoot.

Zodra de foto's betaald en geleverd zijn heb je het onbeperkte gebruiksrecht.

Aanmelden

De aanmelding is nog vrijblijvend. Ik neem contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Follow me on Instagram