Breng je foto's naar een hoger niveau

Breng je foto's naar een hoger niveau

Een workshop studio portretfotografie (met model), een workshop portretten bewerken in Photoshop en een workshop Beauty & retouch. Je krijgt praktische tips en leert meerdere licht en Photoshop technieken. Los van elkaar, of als combinatie te volgen.

Workshop portretten in de studio


Tijdens deze workshop leer je 3 licht opstellingen om in de studio of op locatie een sterk portret te maken. Tijdens het eerste deel (1 uur) krijg je uitleg over de instellingen van je camera en flitslampen, en laat ik met een model zien hoe je te werk gaat. Na de pauze is er tijd om zelf met het model te werken en de setups in de praktijk te testen. Je komt sowieso met mooie plaatjes thuis! De gemaakte foto's kan je ook gebruiken om bij de vervolgworkshop te gaan bewerken met Photoshop.

Portretten bewerken met Photoshop


Tijdens deze workshop leer je minimaal 3 Dodge & Burn toepassingen om portretten te bewerken. Met deze toepassingen kan je zowel op een natuurlijke, als op een glam manier foto's bewerken. In het eerste uur krijg je uitleg over dodge & burn en ga Ik een foto als voorbeeld bewerken. Ik laat stap voor stap de handelingen van de bewerking zien. Daarna ga je zelf met een eigen foto aan de slag en help ik mee. Deelnemers moeten zelf een laptop, pen met (Wacom) tekentablet en een werkende recente versie van Photoshop meenemen.

Beauty portretten maken en bewerken


Tijdens deze workshop leer je wat er komt kijken bij het maken van beauty portretten. Naast fotografie komt hier visagie, lichtopstellingen en het retoucheren (nabewerken) van de foto's bij kijken. Terwijl het model wordt opgemaakt door een prof muah (make up artiest) laat ik je verschillende beauty licht opstellingen zien. Hierbij gebruiken we o.a. een beautydish & grids. Daarna gaan we aan de slag met verschillende opstellingen. Na de lunch laat ik zien hoe je in Photoshop beauty portretten bewerkt.

Investering & tijden


WORKSHOP PORTRETTEN MAKEN IN DE STUDIO €275

(met ervaren model!)

Maandelijks, op dinsdag en donderdag avond. Vul vrijblijvend het formulier in voor de reserveringslijst


WORKSHOP PORTRETTEN BEWERKEN MET PHOTOSHOP €175

Maandelijks, op dinsdag en donderdag avond. Vul vrijblijvend het formulier in voor de reserveringslijst.


Workshop Beauty foto's maken en retoucheren €325

(met ervaren model!)

Maandelijks op zaterdag tussen 10 en 16 uur. Vul vrijblijvend het formulier in voor de reserveringslijst.

Aanmelden

Aanmelden is vrijblijvend. Op basis van de reserveringslijst neem ik contact op om te kijken welke datum voor jou past.

Follow me on Instagram