Breng je foto's naar een hoger niveau

Breng je foto's naar een hoger niveau

Een workshop studio portretfotografie (met model) en een workshop portretten bewerken in Photoshop. Je krijgt praktische tips en leert meerdere licht en Photoshop technieken. Los van elkaar, of als combinatie te volgen.

Workshop portretten in de studio


Tijdens deze workshop leer je 3 licht opstellingen om in de studio of op locatie een sterk portret te maken. Tijdens het eerste deel (1 uur) krijg je uitleg over de instellingen van je camera en flitslampen, en laat ik met een model zien hoe je te werk gaat. Na de pauze is er tijd om zelf met het model te werken en de setups in de praktijk te testen. Je komt sowieso met mooie plaatjes thuis! De gemaakte foto's kan je ook gebruiken om bij de vervolgworkshop te gaan bewerken met Photoshop.

Portretten bewerken met Photoshop


Tijdens deze workshop leer je minimaal 3 Dodge & Burn toepassingen om portretten te bewerken. Met deze toepassingen kan je zowel op een natuurlijke, als op een glam manier foto's bewerken. In het eerste uur krijg je uitleg over dodge & burn en ga Ik een foto als voorbeeld bewerken. Ik laat stap voor stap de handelingen van de bewerking zien. Daarna ga je zelf met een eigen foto aan de slag en help ik mee. Deelnemers moeten zelf een laptop, pen met (Wacom) tekentablet en een werkende recente versie van Photoshop meenemen.

Investering & tijden


WORKSHOP PORTRETTEN MAKEN IN DE STUDIO €175

(met ervaren model!)

Nieuwe data in dec en januari, op dinsdag en donderdag avond. Vul vrijblijvend het formulier in voor de reserveringslijst


WORKSHOP PORTRETTEN BEWERKEN MET PHOTOSHOP €129

Nieuwe data in dec en januari, op dinsdag en donderdag avond. Vul vrijblijvend het formulier in voor de reserveringslijst


Locatie: The Art of You studio Dongen (regio Breda)


Boek je beide workshops dan betaal je €275

De modellen Romy & Dianne

Romy

Dianne

Aanmelden

Data nog niet bekend, op di / do avond tussen 19h00 en 22h30 in dec en januari

Follow me on Instagram

MEer van mijn werk