zaterdag 4-11 Breda

zaterdag 4-11 Breda

Shootevent of private shoot

Shootevent of private shoot

Wil je leren hoe je dit soort foto's kan maken, je portfolio aanvullen of eens werken met een internationaal professioneel model (die van deze foto's!)? Schrijf je dan in voor het event op zaterdag 4 november in Breda. De foto's op deze pagina heb ik van haar gemaakt in mijn studio.

info & boeken
info & boeken

SHOOT Event


In een sessie van 3 uur laat ik zien hoe je verschillende licht opstellingen gebruikt. Daarna kan iedereen zelf shooten met het model. Het is een internationaal professioneel model en het is een genot om met haar te werken. Haar poses en expressie zijn erg sterk. Er is voldoende tijd voor alle deelnemers om foto's te maken in verschillende outfits en je hebt gegarandeerd topfoto's! Genre: fashion & lingerie. Ik help je indien gewenst met je instellingen. Kosten €195. Er zijn slechts 4 plaatsen, schrijf snel in voor deze unieke kans! Stuur mij een DM op Insta, je ontvangt een betaalverzoek en na betaling is je inschrijving definitief.

Private shoot


Wil je 1 op 1 met dit model werken en uniek materiaal maken voor je portfolio? Dat kan aansluitende aan de workshop (zaterdagmiddag 4-11) in mijn studio. De studio is in een oud gevangenis complex en er zijn leuke gangen en industriële spots om ook te shooten op het terrein. Indien je hier interesse in hebt stuur mij een DM dan bespreken we de mogelijkheden. Genres: fashion, Lingerie & bedekt naakt.

Foto's bewerken


Een belangrijk onderdeel van portret- en studio fotografie is de nabewerking. op 11 november geef ik een workshop nabewerking. Ik laat je zien hoe je een portret kan bewerken met behoud van een natuurlijke huid. Retoucheren, Dodge & Burn en een foto laten 'poppen'. De kosten van deze workshop zijn € 150 neem je iemand mee dan betaal je €250 voor 2 personen. De workshop duurt 3 uur en je hebt een laptop met Lightroom of Capture 1, EN Photoshop nodig. Ook is het raadzaam om een tekentablet (bijv Wacom) mee te nemen.

FAQ

Wat moet ik meenemen?

Een systeemcamera of DSLR met een 50, 85, 24-70 of 70-200 lens. Een 50mm of 85mm prime is het meest geschikt, 24-70 is ook prima.

Er is een studiolicht set aanwezig met een universele trigger voor Canon, Nikon, Sony, Fuji, M43

Voor wie is dit interressant?

Voor fotografen die graag willen leren werken in de studio en met licht. Ik geef uitleg over de instellingen en hoe je licht kan gebruiken.

Ook voor (semi)profs, die kunnen aan hun portfolio werken met een top model die met aansturing met ook zonder aansturing tientallen mooie poses en expressies zal laten zien die je vast kan leggen. Zeker voor TFP fotografen en amateurs zal dit een hele beleving zijn!

Wat is het niveau?

Het model is professioneel en reist de hele wereld over voor shoots, je gaat echt mooie plaatsjes maken!
Omdat we met studiolicht werken is kennis van de belichtingsdriehoek wel handig, je werkt op de M stand. Als je hier geen ervaring mee hebt help ik je met de instellingen, dat komt goed! Ook help ik met de belichting als je dat fijn vind. Als je het zelf weet, ga lekker je gang en mooie plaatjes schieten!

Nog wat praktische informatie

De studio is in een oud gevangenis complex. Je kan bij de 1 op 1 shoots ook gebruik maken van het terrein en andere ruimtes in het gebouw (niet de cellen). Bij het groep event (ochtend) werken we in de studio met daglicht en met flits en gaan we niet naar buiten. Bij het groepsevent is de setting fashion en lingerie.

Bij de 1 op 1 sessies is bedekt naakt ook mogelijk en kan je ook vooraf je voorkeur qua styling aangeven. Minimale afname is 1 a 2 uur, een beetje afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Stuur een DM voor de kosten, die zijn afhankelijk van wat je precies wil en hoelang.

De studio is op loopafstand (10 min) van het station Breda. Parkeren kan ook, voor de deur maar is niet gratis.

Follow me on Instagram