Routebeschrijving naar de studio

Nassausingel 26 Breda

De studio is gevestigd in het Koepel District. Het terrein van de voormalige Koepelgevangenis in Breda. Nog geen 10 minuten lopen van Breda Centraal station en met de auto goed bereikbaar.

Trein


Vanaf Breda Centraal Station (uitgang centrum) loop je naar de Nassaustraat 2 (<10 min), daar zie je na het oude gerechtsgebouw (monumentaal pad) een Parkeerplaats waar je op kan lopen. In de hoek rechts achter is een groene deur. Bel mij als je daar bent dan haal ik je op.

Met de auto


Navigeer naar de Nassausingel 26 Breda. Je staat dan voor de Koepel gevangenis. Voor de deur kan je (betaald) parkeren. Soms zijn er parkeerplaatsen op het terrein beschikbaar. Indien je dit afgesproken hebt rijd dan door de witte poort die open staat, rechts van de Koepel. Als het hek achter de poort dicht is bel mij, dan maak ik die open.


Rijd helemaal door tot einde en parkeer links ergens netjes in een vak en bel mij.


Of loop van de parkeerplaats af, terug door het hek, links de gang in met de gele vloer. Aan het einde kom je op een luchtplaats en zie je links een grijze deur met een bordje gebouw 'O'. Ga daar naar binnen, rechtsaf en aan het einde links. Daar is de studio.


Let op: Er is 24/7 bewaking aanwezig en er hangen camera's, de bewaking stuurt je het terrein af als je niet netjes parkeert. Als er geen plaats is in de vakken moet je terug buiten de poort aan straat parkeren.

Recent werk

Follow me on Instagram