Voor collega fotografen

Van elkaar leren en elkaar inspireren


Regelmatig organiseer ik een 'foto koffie'. In een kleine groep van gedachten wisselen over fotografie gerelateerde onderwerpen. Het doel is elkaar inspireren en van elkaar leren. Tot nu toe doe ik dit in mijn studio of kantoor in Breda. Mogelijk in de toekomst ook op andere locaties.


Afhankelijk van het onderwerp nodig ik 4 tot 8 fotografen uit en faciliteer ik de organisatie en locatie. Onderwerpen kunnen zijn:


  • Elkaars werk bespreken
  • Elkaars foto's bewerken
  • Sparren over business modellen
  • Concepten en lichtopstellingen bedenken
  • Lichtopstellingen uitproberen


In het verlengde daarvan ontstaan soms ook 'shoot' projecten of andere samenwerkingen.


Halen en brengen

Het uitgangspunt is dat er fotografen deelnemen die iets van elkaar kunnen leren. Je komt kennis en inspiratie halen, maar er wordt ook verwacht dat je het zelfde kan brengen. Het is dus geen gratis workshop of event waar je alleen komt om te 'halen'. Daarom vraag ik je bij interesse en aanmelding ook om je portfolio en wat achterliggende informatie om te proberen de groep zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen.


Interesse?

Heb je interesse? Dan kan je dat aangeven via het onderstaande formulier. Ik verzamel de aanmeldingen en kijk dan of ik er een paar leuke groepen van kan maken. AVG: aanmeldingen die ik interessant vind bewaar ik in Google Drive, die ik niet interessant vind verwijder ik direct weer. Door je aan te melden ga je hiermee akkoord.

Over mij


Fotograaf en ondernemer in Breda. Op het gebied van fotografie houd ik me vooral bezig met portretten, beauty, editorial, fashion, campagnes en regelmatig ga ik met een aantal bevriende landschapsfotografen naar mooie plekjes in Europa. Daarnaast ben ik al 25 jaar ondernemer en eigenaar van een marketing bureau. Ik organiseer deze sessies om inspiratie op te doen en te leren van elkaar.

Follow me on Instagram