Beauty fotografie

Ben je op zoek naar beauty fotografie voor je merk, of vind je het zelf leuk om beautyfoto's van jezelf te hebben? Of is het een interessante toevoeging voor je portfolio als model? Beauty fotografie is een van mijn specialiteiten.

Bij beautyfotografie komt veel kijken. De verschillende onderdelen spelen allemaal een rol om tot een sterk beauty portret te komen.


Model

Om te beginnen het model, de ervaring van het model, de huid, ogen en de expressie. Een sterke blik, en nog beter variatie aan sterke blokken en expressie spelen een grote rol bij het tot stand komen van een beauty foto.


Belichting voor beauty portretten

Afhankelijk van het soort beauty portret maak je gebruik van de juiste lichtvormer. Wil je heel zacht licht of juist veel definitie op de huidstructuur, shine beperken of juist highlights benadrukken? Ik heb een grote collectie aan lichtvormers om de perfecte balans voor huid, visagie of sierraden te benadrukken.


Beauty fotograaf

De rol van een beautyfotograaf is naast het maken van de foto's ook het regiseren van het proces. Welke licht setup, welke make up artiest passen bij het concept.


Retouch

Bij de meeste beautyfoto's is de retouch een belangrijk component. Het los bewerken van de structuur en het verschil in kleur en schaduwen om een mooi egaal beauty portret te krijgen. Ik gebruik hiervoor technieken als Dodge & Burn enFrequency Seperation. Daarnaast heb ik speciale retouch tools waarmee ik details kan bewerken. Ook werk ik samen met professionele retouchers als er een bepaalde stijl gewenst is of er een groot aantal foto's binnen een korte tijd bewerkt moeten worden.


Ben je model en heb je beautyfoto's nodig, of ben je als merk op zoek naar beautyfoto's. Ik help je graag. Ik heb een groot netwerk aan modellen, visagisten en een eigen studio die goed uitgerust is voor beauty fotografie. Ook beschik ik over mobiele apparatuur om een beauty setup op te bouwen op locatie.

01 / 11