Looking for a furniture partner

Looking for a furniture partner

In onze nieuwe fotostudio in Breda gaan we een lifestyle setting maken. Hiervoor zijn we op zoek naar meubels, kleden en accessoires die we kunnen gebruiken bij photoshoots. Lees hieronder verder!

Samen slimme dingen doen!

Als eye catcher voor fashion- en portfolio shoots van modellen, of in een meer zakelijke setting een ondernemer portretteren. Om hier de next step in te maken zijn we op zoek naar een partner die ons kan helpen aan mooie eye catchers zoals bijvoorbeeld de foto hierboven.


Er zijn verschillende samenwerkingsvormen. Natuurlijk kunnen we meubels kopen, alleen regelmatig wat andere stukken lijkt ons interessanter. We zijn op zoek naar een barter partner, bijvoorkeur in Breda.


Een partner die in ruil voor (nader te bepalen) serie foto's die gebruikt kunnen worden in eigen campagnes, website en social media of een aantal items wil leveren, of periodiek wat items bij ons in de studio in Breda wil zetten en dit regelmatig rouleren. Op deze manier heeft de partner ook regelmatig nieuw fotomateriaal en wij mooie items voor op de foto.


In onze studio werken 3 fotografen; ondergetekende (klik op de knop hieronder om mijn werk te zien), Ellen van Doorn en Maarten Nauta. In onze studio werken we veel met bekende modellen waar wij portfolio werk of campagnes mee shooten. De studio zit in het oude Koepel gevangenis complex. Naast witte en lichte settings zijn we nu aan het kijken om de betonlook te creëren zoals op de foto. We staan ook zeker open om een wand neer te zetten waar onze partner ook wandbekleding kan maken die ook voor onze partner interessant is.


Ons voorstel:


  • Optie 1: een item ruilen tegen nader af te stemmen fotografie
  • Optie 2: samenwerken en regelmatig items wisselen zodat beide partijen continue mooi beeld materiaal hebben.


Wat hebben wij te bieden?


  • 3 ervaren fotografen die de items gaan gebruiken en waar mogelijk jullie ook taggen (bij commercieel opdrachten niet altijd mogelijk, bij portfolio werk wel) en nader af te spreken hoeveelheid fotomateriaal aanleveren.
  • Mogelijkheid om een wand of hoek in onze studio naar eigen smaak in te richten
  • Ik ben ook bereid om als wederdienst een fotoserie op een andere locatie voor jullie te maken
  • Wij kunnen ook kant en klaar materiaal voor socials als video's, reels etc maken
  • Een fotostudio in de buurt waar je aanvullend relatief snel foto's kan laten maken voor jullie eigen campagne en socials. Wij kunnen ook gebruik maken van een groot deel van het Koepel complex, binnen en buiten.
  • Wij hebben goede connecties met een online woonmagazine waarin we in overleg met jullie een artikel kunnen maken waarbij wij zullen zorgen voor een mooie maatwerk foto reportage.


Interesse? Ik hoor het graag!